Wat is een Bullet Journal?

Wat is een  <a href=notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi “>

Wat is een Bullet Journal?

Een bullet journal is ontworpen om de dagelijkse gebeurtenissen in uw leven in bullets vast te leggen (dwz vermeldingen per pagina). Ze zijn een geweldig hulpmiddel voor zelforganisatie en planning, omdat u op elk moment in een kalenderformaat kunt schrijven of datums en ideeën kunt opschrijven. Ze zijn ook handig als u vanuit huis werkt of als u introvert bent. Als je student bent, kun je ze bijvoorbeeld gebruiken om aantekeningen te maken en interessegebieden te bestuderen. Als u regelmatig schrijft, wilt u misschien een manier vinden om al uw aantekeningen en dagboeken op te slaan, zodat u er niet elke dag naar hoeft te zoeken, wat een gedoe kan zijn.

Er zijn veel manieren om uw pagina's in een dagboek te ordenen, afhankelijk van hoe u het wilt gebruiken. Als u in opsommingsteken wilt schrijven, schrijft u gewoon één pagina tegelijk. De opsommingstekens moeten eenvoudig en beschrijvend zijn, zodat ze gemakkelijk te volgen zijn. Om een langer verhaal op te nemen, kunt u de pagina's in secties verdelen (subjectief, objectief, persoonlijk, doelen etc.)

Er zijn veel verschillende manieren om een bullet journal te gebruiken. U kunt er zelfs een planner van maken door de pagina's op te splitsen in datums en specifieke items voor de volgende dag, week of maand. Als u uw schrijven voor het komende jaar wilt plannen, schrijf dan de gebeurtenissen op die in dat specifieke jaar moeten plaatsvinden en noteer wat u elke dag moet bereiken. Er zijn verschillende versies van tijdschriftsoftware, waarvan sommige meer functies en functies hebben dan andere. Om het meeste uit uw dagboeksoftware te halen, koopt u er een met zowel een kalenderfunctie als een lijst met opsommingstekens, of koopt u een dagboek met beide functies. Hierdoor kunt u duidelijker plannen waar uw tijd en inspanningen naartoe gaan.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Mylovelynotebook.nl