auto

Waarom zou u rekening houden met chip-tuning?

Als je nieuw bent om je auto af te stemmen, vraag je je misschien af, is chip tuning goed voor je auto? Ten eerste moet je weten waar het allemaal om gaat. Een snelheidsregelaar is een apparaat dat wordt gebruikt in racen met het doel om de auto sneller te laten gaan. Er zijn twee soorten snelheidsregelaars: degene die is ingebouwd in het inlaatsysteem van een auto en een andere die extern kan worden geïnstalleerd. Extern gemonteerde snelheidsregelaars hebben een beperkt gebruik omdat de lucht door een filter moet gaan, waar vuil wordt verzameld. De interne hebben een veel betere stroomsnelheid, dus vuildeeltjes verzamelen niet.

 

Er zijn twee hoofdvoordelen bij het gebruik van een timing-apparaat voor een paardenkracht. Eén is voor krachtwinsten – wanneer je peddelen wilt, wil je zoveel mogelijk paardenkracht, toch? Dus je moet gaan voor snelle vermogenswinsten. De andere is voor efficiëntie – als u de hoeveelheid brandstof die u gebruikt kunt verminderen, bespaart u brandstofkosten, die uiteindelijk uiteindelijk uw kosten zijn. Chip Tuning helpt u daarom om zowel macht als efficiëntie te verbeteren. Maar hoe kun je zien of je auto deze chips heeft of niet?

 

De koppelomvormer op uw voertuig is het apparaat waardoor de auto sneller gaat. Dus, wanneer u uw motor afstemt, moet u ervoor zorgen dat uw koppelomvormer in perfecte vorm is. Het is belangrijk dat uw motor voldoende koppel produceert, omdat anders uw motortoerental kan verhogen zonder het brandstofverbruik te verminderen. Vergeet niet, het verminderen van brandstofmiddelen die uw paardenkracht verminderen. Dus, er is geen zin om je paardenkracht te verhogen als je je brandstofkosten niet kunt verhogen. Motor Remapping of Chip Tuning is voornamelijk over het besturen van de mechanische componenten op uw motor om de hoeveelheid koppel te verhogen, maar ook over het verminderen van de hoeveelheid brandstof die tijdens het rijden op hoge snelheden wordt verlaagd.

 

Sommige mensen zeggen dat aftermarket-producten niet werken zoals de OEM-producten. En dit kan waar zijn, omdat aftermarketproducten worden gemaakt om te voldoen aan de verschillende specificaties van elk voertuig, terwijl OEM’s worden gemaakt om te produceren volgens specifieke toleranties, dus compatibiliteit is een probleem. Maar als u volledig zeker wilt zijn om de beste prestaties van uw voertuig te krijgen, moet u serieus rekening houden met chiptuning als een manier om uw auto-garantie te beschermen.

 

Zoals eerder vermeld, is een van de voordelen van chiptuning zijn vermogen om zowel de prestaties als het brandstofverbruik aanzienlijk te verbeteren. En dit is een van de redenen waarom de meeste mensen ervoor kiezen om het gedaan te hebben – om meer kracht te krijgen en het brandstofverbruik te verminderen. Het is een goed idee om het op je eerste voertuig te laten doen, maar als je besluit om ervoor te gaan, kun je dezelfde stappen volgen op elk voertuig dat je bezit om de beste resultaten te bereiken.

 

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die hun diensten aanbieden met het oog op het herstellen van chips die zijn beschadigd of verwijderd. Als u niet zeker weet of ze een gerenommeerd zijn of niet, lees gewoon beoordelingen over hen. Vergeet niet dat controles van kwaliteitscontroles meestal vrij streng zijn, en u moet niet genoegen nemen met minder. Zorg ervoor dat het bedrijf dat u kiest jarenlange ervaring in het veld heeft en de industriestandaarden voor al hun werk volgt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance