Exposities 

 

 

 

Overzicht

samenwerkende

kunstenaars

 

 

 

Terug naar

beginpagina

 

 

 

Voor aanmelden op

nieuwsbrief klik hier.

 

Project MailArtBooks.

 

Doelstelling:

Deelnemers ontvangen van de initiatiefnemer van het project

- Ed Hanssen uit Nunhem – een door hem vervaardigd blanco boekje.

De deelnemers laten hun fantasie de vrije loop, maken een kunstwerk van het boekje en sturen het per post retour. Als dank voor de deelname ontvangt de deelnemer een geschenk van Ed Hanssen.

Alle ingezonden boekjes worden door de initiatiefnemer als schatbewaarder beheerd en gearchiveerd in de MailArtBooks Collection.

De MailArtBooks worden niet te koop aangeboden, doch uitsluitend in samenhang en in delen tentoongesteld zonder commerciële doeleinden.

 

De initiatienemer Ed Hanssen, lanceerde dit project na een inspirerende babbel met één van de grondleggers van het mailartproject uit de late jaren ’70 en vroege jaren ’80. Het project sprak hem zo aan dat Ed het meteen lanceerde onder collega kunstenaars uit alle windstreken. Er kwamen sinds 3 juli 2011 al heel wat reacties uit verschillende vakdomeinen en landen. Op dit moment zijn er al prachtige boekjes teruggestuurd vanuit Nederland, België, Duitsland, Polen, Australië en de USA en werken 569 deelnemers aan hun MailArtBook. (stand augustus 2012).

 

Galerie 3G exposeerde de eerste selectie van vijfenveertig MailArtBooks.

 

Link naar website:    www.projectmailartbooks.com

 

foto's MailArtBooks collection

 

Expositie Project MailArtBooks in de Limburgse kranten

 

 

 

        Galerie 3G    Steenweg 67 B    Sittard     tel. 06-29544044